Biciklijada za sve generacije

Biciklijada za sve generacije
Sve novosti
Bicikliranje 06.05.2024

U nedjelju 5. svibnja u organizaciji TZO Nedelišće održana je još jedna biciklijada za sve generacije.

Proljetna biciklijada okupila više od 300 biciklista!

Na još jednoj biciklijadi „Stazama Općine Nedelišće“ okupilo se više od 300 biciklista iz cijele Općine Nedelišće te susjednih Općina, ali i iz Varaždina, Ludbrega, Križevaca, Ivanca, Kupljenovog, Zagreba te gostiju iz susjedne Slovenije.

Jagode iz Voćnjaka Nedelišće, fini lovački grah

Biciklisti svih generacija odvozili su na dva kotača već prema svojoj fizičkoj spremnosti 22 ili 33 km kroz ceste, polja i šume općine Nedelišće te su se nakon dva sata vožnje i dva odmorišta vratili na ručak i druženje u hladovinu dvorišta Lovačkog doma Fazan Nedelišće. 

Na odmorištima sve bicikliste dočekale su svježe ubrane jagode koje je donirao Voćnjak Nedelišće, žene Slakovca pripremile su klipiće, a lovci LD Fazan fini grah.

Kako bi prijave i ručak tekli nesmetano pobrinuli su se članice i članovi KUU Seljačka sloga Nedelišće, a Leonardo iz firme Chaky pobrinuo se za sve kvarove i tehničke probleme biciklista.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam