Najavljujemo 1. Vinski pohod Svetog Jurja

Najavljujemo 1. Vinski pohod Svetog Jurja
Sve novosti
Pješačenje 09.04.2024

Općina Sveti Juraj na Bregu u suradnji s vinarima Hortus Croatiae koji se nalaze u Općini, društvo Cipelcug i budućom Turističkom zajednicom područja „Srce Međimurja“ organizira 1. Vinski pohod Svetog Jurja.

Obilježite dane općine na friškom zraku uz dobru kapljicu

Povodom obilježavanja Dana općine Sveti Juraj na Bregu vinari Dvanajščak- Kozol, Munđarov Breg i Turk te seoski turizam Geler pozivaju Vas na Vinski pohod Svetog Jurja. Upoznajte lokalno, a kvalitetno, provedite nezaboravno druženje na friškom zraku i kvalitetnim vinima.

Osnovne informacije o startu i ruti pohoda

Okupljanje svih zainteresiranih je u subotu 27. travnja 2024. godine od 9 sati na Forestland parku u Brezju gdje se mogu ostaviti automobili na parkingu. Pohod obuhvaća tri vinarije i jedan seoski turizam,  a prva postaja je kod seoskog turizma Geler Mali Mihaljevec, druga kod vinarije Munđarov breg u Frkanovcu, treća kod vinarije DK Dvanajščak- Kozol u Dragoslavcu, a posljednja   vinarija na pohodu je vinarija Turk iz Vučetinca. Nakon posljednje vinarije sudionici pohoda kreću prema crkvi Svetoga Jurja te se nakon kratke stanke kod općinske zgrade pohod nastavlja do početne i završne točke na Forestland parku. Ruta pohoda je dužine 15 km. i kondicijski srednje zahtjevna. Preporuka za sve sudionike je da dođu u primjerenoj obući i odjeći, a poželjni su i štapovi za hodanje. Planirano trajanje pohoda je cca 6h.

 Sudjelovanje u pohodu je na vlastitu odgovornost.

Okrjepa za dušu i tijelo

Pohod prolazi kroz prekrasne šumske staze Općine te na taj način možete doživjeti ovaj kraj iz perspektive koju još nikad niste vidjeli. Duljina pohoda je cca 15 km.

Za sve sudionike Općina Sveti Juraj na Bregu osigurala je okrjepu i 4 bona za degustaciju kvalitetnih vina  kod vinarija po Vašem izboru, a završna točka na Forestland parku je ujedno mjesto gdje je vas čeka hrana i završno druženje.

Prijava za sudjelovanje

Obavještavamo sve zainteresirane da su zbog popunjenja kapaciteta organizatora daljnje prijave zatvorene.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam