Najavljujemo Vincekov pohod 2024. godine

Najavljujemo Vincekov pohod 2024. godine
Sve novosti
Pješačenje 07.01.2024

Turistička zajednica Općine Nedelišće u suradnji s Općinama Gornji Mihaljevec, Sveti Juraj na Bregu, Strahoninec i Šenkovec pozivaju vas na tradicionalni Vincekov pohod!

Početak i osnovne informacije za pohod

Okupljanje i preuzimanje bonova za hranu i piće uz kotizaciju od 5 € je u subotu 20. siječnja 2024. godine od 09:30 sati ispred Društvenog doma u Macincu. Službeni start pohoda je u 10:00 sati, a prva pauza i okrjepa svima će dobro doći u Gornjem Mihaljevcu kod Parka mladosti.

Druga pauza očekuje vas na tri četvrtine puta kod vinarije Dvanajščak - Kozol gdje će sve biti spremno za kratki ceremonijal u vinogradu i popratni kulturni program. 

Krajnja točka pohoda je Društveni dom u Dragoslavcu, a sve sudionike očekuje  okrjepa i veselo druženje uz zvukove tambura.

Da se lakše odlučite za ovogodišnji, malo kraći, ali izazovniji i zato atraktivan pohod, očekuje vas organizirani prijevoz iz Lopatinca, Šenkovca, Strahoninca, Nedelišća i Gornjeg Mihaljevca do polazišta pohoda u Macincu te od 15:30 sati prijevoz iz Društvenog doma u Dragoslavcu natrag do Lopatinca, Šenkovca, Strahoninca, Nedelišća i Gornjeg Mihaljevca.

Vašu e-prijavu i mjesto od kojega želite da vas autobus doveze do polazišta pohoda u Macincu popunite na kraju ovog članka pod naslovom “Prijavnica”.

Budite i ove godine dio našeg tradicionalnog Vincekovog pohoda i uživajte u dobrom društvu na svježem međimurskom zraku!

Satnica i adrese polaska autobusa do polazišta pohoda u Macincu:

  • 09:00 sati - Sveti Juraj na bregu: Vučetinec 1B, Vučetinec (kod Crkve sv. Juraj)
  • 09:10 sati - Šenkovec: Maršala Tita 19A, Šenkovec (kod centra Moharić)
  • 09:20 sati - Strahoninec: Dravska 1, Strahoninec (kod zgrade Općine)
  • 09:20 sati - Nedelišće: Maršala Tita 1, Nedelišće (kod zgrade Općine)
  • 09:40 sati - Gornji Mihaljevec: Gornji Mihaljevec 5A, Gornji Mihaljevec (kod Parka Mladosti)

Prijavnica

Trebate li prijevoz do polazišta?* Odaberite lokaciju od koje želite prijevoz do polazišta.

Svi navedeni podaci bit će pohranjeni samo u svrhu prijavnice.
Provjerite našu Politiku privatnosti za više informacija.
Uspješno ste poslali prijavnicu! Odgovorit ćemo Vam u što kraćem mogućem roku.
Hvala na razumijevanju!
Istraži više!

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam