Otvorene prijave za Proljetnu biciklijadu

Otvorene prijave za Proljetnu biciklijadu
Sve novosti
Bicikliranje 19.04.2024

Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva Vas na Proljetnu biciklijadu „Stazama Općine Nedelišće“.

Datum, vrijeme i mjesto okupljanja

Početak biciklijade je 10:00 sati kod Lovačkog doma u Nedelišću u nedjelju 5. svibnja 2024. godine, a okupljanje i preuzimanje bonova za hranu i piće uz kotizaciju od 5€ od 9:00 sati.

Dionice staze i punktovi za okrjepu

Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a opredijeliti se možete za kraću dionicu od 22 odnosno 36 kilometara. Za djecu do 16 godina starosti obavezno je nošenje kacige! 

Osigurana je okrjepa za sve sudionike na biciklističkim punktovima u Slakovcu kod Čige i u Gornjem Hrašćanu kod Stare kovačnice. Po završetku rute kod Lovačkog doma očekuje vas ručak i druženje za sve sudionike.

Prijave za sudjelovanje

Kako bi olakšali i ubrzali prijavu svih biciklista od ove godine Turistička zajednica Općine Nedelišće uvela je E prijavnice za sve sudionike.

Vašu prijavu molimo popunite pod naslovom Prijavnica na dnu članka.

Prijavnica

Svi navedeni podaci bit će pohranjeni samo u svrhu prijavnice.
Provjerite našu Politiku privatnosti za više informacija.
Uspješno ste poslali prijavnicu! Odgovorit ćemo Vam u što kraćem mogućem roku.
Hvala na razumijevanju!
Istraži više!

Koristimo kolačiće za optimizaciju vašeg korisničkog iskustva. Također dijelimo informacije o vašem korištenju naše stranice s našim partnerima na društvenim mrežama, oglašavanju i analitici. Daljnjim korištenjem naše stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam